+4569153730 info@j-v-r.dk

Flatroof udestue – stilfuld, elegant og magisk

Din ekstra dagligstue i det fri – hele året!

Som at sidde ude i haven – hele året

Med en Flat Roof udestue får du skabt en nærmest magisk, ekstra dagligstue i det fri med glastag og glassider, og uden hverken tagrender og nedløbsrør til at spolere det flotte og harmoniske design. Det giver nærhed til naturen, og vækker opsigt i hele kvarteret.

Flatroof udestue – perfekt til lave bygninger

Det helt flade tag uden synlig hældning gør en Flatroof udestue til den perfekte løsning til byggerier med lav påbygningshøjde– og til designerbyggerier. Den store, solide tagramme skjuler både glastagets minimale hældning og tagrenderne i konstruktionen, ligesom nedløbsrøret er skjult i hjørnestolperne.

Påbygget eller som selvstændig bygning

Det arkitektonisk meget æstetiske design med fladt tag og ensartet udseende hele vejen rundt gør det nemt at finde plads til at sætte en udestue på din bolig. Det ensartede design gør det også muligt at opføre din Flatroof udestue som en selvstændig og meget majestætisk udseende bygning i haven.

Vælg mellem 3 forskellige tagafslutninger

Den store, solide tagramme, som skjuler tagets hældning og tagafvandingen, kan fås i 3 forskellige design: Enten et helt fladt, moderne design med 5 cm udhæng, eller med en kraftigere flad eller afrundet ramme med 22 cm udhæng. De brede rammer giver samtidig mulighed for at opsætte LED-belysning i udhænget.

Stemningsfyldt belysning året rundt

Din nye Flatroof udestue giver mulighed for stemningsfyldt belysning i både lægterne i taget og de 22 cm brede udhæng. Så kan I nyde de lange, varme sommeraftener så længe, at de er blevet til nætter. Eller bruge hele udestuen som lysinstallation i haven i årets mørke måneder.

Skjult hældning og regnvandssystem

Selv om taget syner helt fladt, er der en minimal hældning på det 8 mm tykke sikkerhedsglas i taget. Det sørger for, at regnvandet finder vej til den skjulte tagrende i rammen, og løber ned i det skjulte nedløbsrør i hjørnestolperne. Det fuldender designet, så intet spænder ben for det harmoniske indtryk.

Helt åbent design med masser af glas

Tagrammens solide konstruktion gør det muligt at have op til 6 meter mellem tagstolperne. Det giver masser af plads til store vinduespartier med enten patio-døre, skydedøre eller -vægge i glas fra gulv til loft. Det giver masser af mulighed for at nyde solen og naturen i din egen have året rundt.

Få en snak med os om din nye udestue

Kan du se en Flatroof udestue for dig hjemme hos dig? Så tag en snak med os hos Jysk Vindues Rådgivning. Vi er eksperter i udestuer, og stolte forhandlere af de flotte GardenDreams Flatroof udestuer, du ser her på siden. Kontakt os i dag. Så gør vi dine udestue-drømme til virkelighed.

Udfyld kontaktformularen herunder.
Så kontakter Jysk Vindues Rådgivning dig og hjælper dig helt i mål med valget af den rigtige udestue til din bolig.

Kystvej 50 - 6200 Aabenra

håndværker garanti

Jysk Vindues Rådgivning ApS - Klaus Gormsen - Kystvej 50 - 6200 Aabenraa

Tlf.: +45 69 15 37 30 - info@j-v-r.dk